FIZETÉSI INFÓK

 


  

Céginfó :

 

 

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek:

 

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni  exkluzív web shopunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési  Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A web shop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 

Üzemeltetői adatok:

 • Tulajdonos: H2 Consulting Kft.
 • Székhely: 1039 Budapest, Mátyás Király út 25.
 • Bankszámla:    OTP Bank 11703037-21449723
 • Adószám: 14930728-1-41
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Cégnév: dekor-guru.hu
 • Elektronikus elérhetőség: info@dekor-guru.hu

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

 

Faltetoválás, falmatrica

A megjelenített termékek  házhoz szállítással rendelhetők meg.

 

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

 1. Faltetoválás, faltetoválás szettek, falmatrica, faldekoráció, dekor matrica, matrica, csempe-, tükör,- és üveg matrica
 2. Vágott és nyomtatott kerékpár- és motor matricák, laptop dekoráció
 3. Kiegészítők, tapéták, bordűrök, öntapadós fotó tapéta, vászonkép, vászonfotó, egyedi fotós faltetoválás dekoráció
 4. Öntapadós fali képek, ajtó-, üveg- és tükör dekorációk, feliratok, felirat tervező,
 5. Egy és több tagos vászonképek, ajándékutalvány, lakásdekoráció
 6. Gyerekszoba matrica, gyerekszoba faldekoráció, babszoba dekor matrica,  szettek ill. 3D-s dekorációk,
 7. INGYENES LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉS! INYGENES SZÍNMINTA POSTÁZÁSA!

 

Termékeink a törvényben előírt 0%-os ÁFA-t tartalmazzák! Alanyi adómentesek vagyunk!A szállítási költség a rendelés leadásakor kerül felszámításra, a megrendelő által kiválasztott szállítási móddal!- Igy a szállítási költséggel terhelt vételárat kell kiegyenlíteni vagy banki előre utalással, vagy utánvétellel a kiszállítás napján! 10.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget minden esetben  átvállaljuk!  Külön csomagolási költség soha nem kerül felszámításra!

  

Rendelési információk:

A vásárlás NINCS REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTVE!- amennyiben a későbbiekben is szeretne tőlünk vásárolni, célszerű beregisztrálni!

 

A megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8 – 17 óra között történik!  A megrendelés  feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül (0-24-ig!) is van lehetőség  a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül csak feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben és telefonon is visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3 – 5 unkanapon belül történik!
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.
 

Rendelés menete:

1. A megvásárolni kívánt dekorációkat helyezze a kosarába!
2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. (méretét, a hozzá tartozó színt és, hogy tükrözve legyen e a minta!) Az „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően automatikusan frissül a kosár tartalma.

3. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.
4. Megrendelés
5.FONTOS! A pontos szállítási  - számlázási illetve a belépési adatok megadása !Amennyiben már regisztrálta magát akkor be tud lépni, de a megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!/*
6. Az adatok megadását követően a " Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.
7. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően automatikus visszaigazolást kap.

8. A beérkezett megrendelését
levélben és telefonon

is minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük azt!

*A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

A megrendelt termék szállítási díjának kiegyenlítése: 

10.000,-Ft feletti megrendelés estén, minden esetben átvállaljuk a költségeket!

 

Banki előre utalás esetén, a szállítási költséggel terhelt vételárat kell a bankszámlára utalni!(Ebben az esetben kedvezőbb a szállítási költség díja!)

 

3.        Utánvétel esetén, a szállítási költséggel terhelt vételárat a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A számlát, amennyiben nem elektronikusan kérik, a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

Csomagjainkat minden esetben kemény, vízálló  karton hengerben, jól lezárva juttatjuk el megrendelőinknek! Külön csomagolási költséget nem számolunk fel!

 

Házhoz szállítás, információk:

Exkluzív webáruházunk csomagjainak kézbesítéséről a GLS futárszolgálat gondoskodik! Csomagjaink kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A kiszállítás helyét és időpontját minden esetben leegyeztetjük!Amennyiben a felajánlott időpont nem megfelelő, rugalmasan állunk megrendelőink kéréseihez, egyeztetünk egy másikat!  A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, 5- napig tárolja majd az át nem vett csomagokat visszaszállítja!A csomag újra küldésének díját, minden esetben a megrendelőre terheljük!

Utánvéttel:

Kérjük, kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket utánvétellel, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Garancia:

Termékeinkre garanciát vállalunk! Kivétel a nem rendeltetés szerű / nem a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően felhelyezett dekorációk! Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

 

Garanciális problémák és szavatosság:
 
A Szolgáltató a minőségi problémák elkerülése végett a csomagolás és postázás előtt minden terméket átvizsgál.
Ha a Szolgáltató ennek ellenér hibásan teljesít, a Vásárló kérheti a termék garanciális cseréjét. A Szolgáltató hibásan teljesít, ha a Vásárló nem a megvásárolt terméket vagy termékeket kapja meg, ha a megrendelt termék törött, karcolt, vagy anyaghibás. Szolgáltató nem fogad el reklamációt arra hivatkozva, hogy a termékleírásban szereplő fotó és a valóságban kézhez kapott termék színárnyalata eltér egymástól.
 
A szavatosság feltételeit a Polgári Törvénykönyv és a 19/2014 (IV.29.). NGM rendelet tartalmazza.
 
A Webáruház szavatossági kötelezettséggel tartozik, amennyiben az eladott termék a teljesítés időpontjában nem felel meg a jogszabályban vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak. A teljesítést követő hat hónapon belül vélelmezni kell, hogy a felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt, ebben az időszakban a bizonyítás a Webáruház kötelezettsége. Ha a fogyasztó a hibát a szerződéskötés időpontjában ismerte, vagy azt ismernie kellett, a Webáruház mentesül a szavatossági felelősség alól.
 
Kellékzavatosság: A Vásárló választása szerint az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: kérheti a termék kijavítását vagy kicserélését, kivéve ha ez lehetetlen, vagy a Szolgáltató számára egyéb igény teljesítéséhez képest aránytalanul nagyobb költséggel járna. Igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását. A hiba a Szolgáltató költségére is kijavítható. Vásárló jogosult a szerződéstől elállni. Az Vásárló a kiválasztott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, azzal azonban, hogy az áttérés költségét köteles viselni, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Szolgáltató adott okot.

Az Vásárló köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni a Szolgáltatóval.
 
A szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogok már nem érvényesíthetőek.
 
Termékszavatosság: Az Vásárló termékszavatosság esetén kizárólag a hibás termék kijavítása vagy kicserélése kérhető.
 
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Termékszavatossági igény a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesíthető. E határidő elteltével e jogosultság nem érvényesíthető.
 
Termékszavatossági igény kizárólag az ingó dolog gyártójával, vagy forgalmazójával szemben gyakorolható. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén az Vásárló köteles bizonyítani.

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető, vagy
a termék hibája jogszabály, vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

 

Elállás joga:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.  

Ilyen esetek az alábbiak:

 • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások, ingadozásoktól függ.
 • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra!
 • Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.
 • A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből:

4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék
kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a
3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben - a
termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az
elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 5. § A felek eltérő megállapodása
hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot: a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától
függ; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta; e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében; f) szerencsejáték-szerződés esetében.

 

A törvény további részletei megtekintése itt. (hivatkozás a törvény teljes terjedelmére, lehetőleg saját oldalon belül!)

 

Tovább

Legújabb dekorációk

Copyright 2024 www.dekor-guru.hu © Minden jog fenntartva.